Apple anunţă organizarea WWDC 2015 între 8 şi 12 iunie, lansări "incredibile" asociate lui iOS şi OS X

817 ori
<b>Apple anunţă organizarea WWDC 2015 între 8 şi 12 iunie, lansări "incredibile" asociate lui iOS şi OS X</b>Apple a anunţat oficial astăzi datele &icirc;ntre care se va desfăşura WWDC 2015 şi anume &icirc;ntre 8 şi 12 iunie. Locul ales pentru desfăşurare este centrul Moscone West din Francisco şi ni se promit inovaţii deosebite legate de iOS şi OS X....

Apple a anunţat oficial astăzi datele între care se va desfăşura WWDC 2015 şi anume între 8 şi 12 iunie. Locul ales pentru desfăşurare este centrul Moscone West din Francisco şi ni se promit inovaţii deosebite legate de iOS şi OS X.

Philip Schiller, senior VP de marketing global la Apple a afirmat că vom vedea în acţiune "tehnologii noi incredibile pentru iOS şi OS X, prezentate pentru dezvoltatori". A existat la un moment dat un zvon că acea interfaţă inedită a lui Apple Watch ar putea fi folosită ca punct de pornire pentru un viitor iOS, poate chiar iOS 9.

Apple anunţă organizarea WWDC 2015 între 8 şi 12 iunie, lansări "incredibile" asociate lui iOS şi OS X

De la iOS 7 încoace, schimbările de design nu au fost radicale pe această platformă şi acum cu presiunea lui Material Design din Lollipop în spate, plus interfate excelent personalizate de firme ca ASUS, LG sau HTC, Apple trebuie să vină iar cu ceva nou. Luam in calcul si faptul ca vine si Windows 10 in curand, deci si noul OS desktop trebuie regandit. Ar fi bizar că Apple să revină la iconuri şi animaţii complexe, plus o grafică glossy, precum cea de dinainte de iOS 7.

Ne-ar mira? Cu siguranţă că nu...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×