ASUS ZenFone 2, versiunea cu 2 GB RAM şi ecran 720p de 5 inch ajunge pe Amazon; Iată preţurile!

Autor:  | Publicat în:  Asus 653 ori
<b>ASUS ZenFone 2, versiunea cu 2 GB RAM şi ecran 720p de 5 inch ajunge pe Amazon; Iată preţurile!</b>ASUS ZenFone 2 este unul dintre cele mai aşteptate handseturi ale &icirc;nceputului de an, pentru că oferă un design atractiv şi e primul model mainstream cu 4 GB RAM. Ei bine, aflaţi că pe l&acirc;ngă varianta de bază cu ecran de 5.5 inch şi...

ASUS ZenFone 2 este unul dintre cele mai aşteptate handseturi ale începutului de an, pentru că oferă un design atractiv şi e primul model mainstream cu 4 GB RAM. Ei bine, aflaţi că pe lângă varianta de bază cu ecran de 5.5 inch şi dotări high end, există şi un model mai accesibil, cu ecran HD de 5 inch şi care a ajuns listat pe Amazon.

Evident, acest terminal nu vine cu 4 GB RAM, ci doar cu 2 GB, dar designul modelului mai mare e păstrat şi e foarte arătos. Anunţat oficial la CES 2015, acest smartphone e vândut pe Amazon în versiunea ZenFone 2 ZE500CL, cu suport LTE, 16 GB stocare şi o cameră de 8 MP în spate. De remarcat faptul că Amazon a greşit specificaţiile telefonului, trecând o diagonală de 5.5 inch în descrierea sa.

ASUS ZenFone 2, versiunea cu 2 GB RAM şi ecran 720p de 5 inch ajunge pe Amazon; Iată preţurile!

Produsul e disponibil pe alb sau negru, la preţul de 219 sau 229 dolari. El vine deblocat, cu Android 5.0 Lollipop la bord, cu Zen UI aplicat peste şi un procesor dual core Intel Atom Z2560 printre specificaţii. Stocul este limitat şi aşteptam cu nerăbdare ca versiunile mai mari ale acestui model să ajungă şi la noi în ţară.

Amazon (ZenFone 2 negru), (ZenFone 2 alb)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×