Noul build Windows 10 Mobile apare în capturi de ecran; browser-ul Spartan este prezent la pachet

822 ori
<b>Noul build Windows 10 Mobile apare în capturi de ecran; browser-ul Spartan este prezent la pachet</b>După ce ieri aveam ocazia să aruncăm o privire asupra browser-ului Project Spartan ce va fi implementat pe Windows 10, astăzi noi capturi cu interfața sistemului de operare destinat platformei mobile se afișează pe web. Odată cu aceste imagini,...

După ce ieri aveam ocazia să aruncăm o privire asupra browser-ului Project Spartan ce va fi implementat pe Windows 10, astăzi noi capturi cu interfața sistemului de operare destinat platformei mobile se afișează pe web. Odată cu aceste imagini, remarcăm și faptul că noul browser este inclus la pachet.

Din câte se pare, acest build oferă dezvoltatorilor și posbilitatea de instalare a unor aplicații third-party prin care se pot seta filtre pentru apelurile sau mesajele primite, cât și bloca acele notificări pe care nu dorim să le afișeze telefonul.

Noul build Windows 10 Mobile apare în capturi de ecran; browser-ul Spartan este prezent la pachet

Totodată, se remarcă un sistem de multitasking relativ îmbunătățit, posibilitatea de alegere a aplicațiilor ce pot folosi microfonul, dar și suport pentru limbi multiple în cazul tastaturii integrate la pachet. Acestea sunt doar câteva dintre noile funcții incluse pe Windows 10 for Mobile, OS ce ar putea debuta comercial în această vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×