Alcatel Flash Plus 2 poate fi următorul tău smartphone; vine cu 3 GB RAM, display FHD de 5.5 inch, totul pentru doar 630 lei!

1.840 ori
<b>Alcatel Flash Plus 2 poate fi următorul tău smartphone; vine cu 3 GB RAM, display FHD de 5.5 inch, totul pentru doar 630 lei!</b>În luna mai a acestui an debuta pe piață și smartphone-ul Alcatel Flash Plus 2 - unul dintre cele mai arătoase terminale din portofoliul companiei la ora actuală. Acest produs poate reprezenta o alegere cum nu se poate mai bună pentru cei care nu vor

În cazul în care vă aflați în căutarea unui smartphone cu dotări interesante la pachet, dar pe care nu vreți să cheltuiți prea mult, atunci poate că modelul Flash Plus 2 este cea mai potrivită alegere. Terminalul despre care vă vorbim în cazul de față este dezvoltat de către compania chineză TCL, și vine pe piață sub brandul Alcatel. În cazul în care nu știați, încă din 2014, au fost lansate succesiv 4 astfel de produse din gama Flash, acestea fiind: Flash, Flash Plus, Flash 2 și mai nou modelul Flash Plus 2.

Alcatel Flash Plus 2

Datorită design-ului adoptat și a pachetului hardware, aceste terminale au devenit foarte populare printre consumatori, reușind să ofere atât un nivel de performanță sporit, camere foto de calitate, dar și după cum spuneam mai sus, un design atragător și premium totodată. Telefonul Flash Plus 2 pe care îl avem în prim-plan astăzi oferă toate aceste lucruri, ba chiar mai mult, și totul la un preț foarte bun comparativ cu alte modele similare existente la vânzare.

Alcatel Flash Plus 2

Smartphone-ul sosește într-o carcasă unibody din metal foarte arătoasă, cu un panou spate ce adoptă acea textură interesantă de metal prelucrat/șlefuit care cu siguranță va atrage și atenția celor din jur. Pachetul hardware este compus dintr-un display cu diagonala de 5.5 inch ce ne oferă o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, dintr-un chip de 3 GB memorie RAM pentru a avea parte de un sistem de multitasking eficient și dintr-un procesor octa-core MediaTek Helio P10 tactat la o frecvență de 1.8 GHz. 

Alcatel Flash Plus 2

Aceste componente aduse laolată promit din start o experiență de utilizare cum nu se poate mai potrivită, fie că vorbim despre utilizarea de zi cu zi și rularea de aplicații uzuale, fie despre sesiuni de gaming sau streaming de clipuri video. În ajutorul consumatorilor de multimedia vine și bateria generoasă de 3000 mAh împreună cu tehnologia de încărcare rapidă a cărei prezență este binevenită.

Alcatel Flash Plus 2

Printre alte dotări ale telefonului avem chip-ul de 32 GB spațiu de stocare, slotul pentru carduri microSD de până la 256 GB și scanner-ul de amprente care va fi utilizat pentru deblocarea handset-ului și pentru a păstra datele personale în deplină siguranță. Și camera foto trebuie luată în calcul aici, Alcatel Flash Plus 2 sosind cu un senzor principal de 13 megapixeli cu bliț dual-tone, deschidere f/2.0 și suport pentru captură video 1080p@60fps.

Alcatel Flash Plus 2

În cazul în care sunteți pasionați de captura selfie în schimb, aflați că telefonul vă pune la dispoziție o cameră de 5 megapixeli dotată de asemenea cu un bliț LED pentru fotografii reușite și în condiții de iluminare scăzută. Menționăm totodată aici și prezența conectivității 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 și nelipsitul A-GPS pentru navigare. 

Design-ul, dar și pachetul hardware adus de către Alcatel Flash Plus 2 constituie din start un motiv serios ce îl fac potrivit pentru o eventuală achiziție. La socoteală vom pune și prețul său foarte accesibil mai ales în perioada 22 - 28 august când acesta poate fi achiziționat în fiecare zi pentru doar 159.99 dolari ~ adică aproximativ 630 lei, sumă pentru care în mod normal trebuie să ne mulțumim cu un telefon ce vine cu 2 GB RAM, display HD și procesor quad-core din zona entry-level.

Puteți achiziționa telefonul la acest preț foarte bun doar în perioada mai sus menționată când zilnic de la ora 22:00 vor fi puse în vânzare 10 unități Alcatel Flash Plus 2 pentru suma de 159.99 dolari. Timp de 7 zile veți putea beneficia de această promoție specială, iar în cazul în care nu veți reuși să prindeți această ofertă, nu este motiv de îngrijorare. În mod normal, Alcatel Flash Plus 2 costă 179.99 dolari, o sumă la fel de accesibilă în continuare.

Campania promoțională va fi desfășurată pe site-urile Coolicool.com și efox-shop.com, și în cazul în care veți opta pentru achiziția acestui model, atunci ați făcut cu siguranță o alegere potrivită ținând cont de dotările, design-ul și prețul purtat de către Alcatel Flash Plus 2!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×