Asus ZenFone 3 GO este anunțat oficial în Taiwan; smartphone de buget cu display HD de 5 inch

1.049 ori
<b>Asus ZenFone 3 GO este anunțat oficial în Taiwan; smartphone de buget cu display HD de 5 inch</b>Pe piața din Taiwan cei de la ASUS tocmai ce au anunțat lansarea unui smartphone de buget numit ZenFone 3 Go, handset ce pare a sosi într-o carcasă metalică. Din ecuație lipsește scanner-ul de amprente, iar în prim-plan avem display-ul HD de 5 inch

Producătorul taiwanez ASUS a anunțat astăzi lansarea pe plan local a smartphone-ului de buget ZenFone 3 GO, terminal prezentat în imaginea de mai sus care va sosi la un preț de 150 euro. La prima vedere, s-ar părea că acesta sosește într-o carcasă metalică de tip unibody, iar deasupra ecranului avem parte și de sticlă 2.5D ce contribuie la o experiență de utilizare mai plăcută.

ASS ZenFone 3 GO

Pe partea hadware avem în prim-plan display-ul de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, procesorul Qualcomm Snapdragon 410 și cei 2 GB memorie RAM. Pentru stocare ni se pun la dispoziție 16 GB de stocare, iar pentru selfie-uri avem aici un senzor de 5 megapixeli.

Asus ZenFone 3 GO aduce și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și o acustică superioară bazată pe un difuzor cu 5 magneți. Cu siguranță telefonul va ajunge și pe plan european în această primăvară. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×