Samsung Galaxy Tab S3 (SM-T285) este certificată de către GCF; este vorba despre varianta LTE

815 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S3 (SM-T285) este certificată de către GCF; este vorba despre varianta LTE</b>Pentru ediția din acest an a târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona cei de la Samsung vor aduce și noua tabletă Galaxy Tab S3. Din câte se zvonește, de această dată vom avea doar o singură diagonală disponibilă, cea de

Acum aproximativ o săptămână cei de la Samsung au început a trimite invitațiile de presă pentru evenimentul de pe data de 26 februarie din Barcelona, zi în care vom vedea noua tabletă Galaxy Tab S3. De această dată se pare că tableta va fi disponibilă doar într-o singură diagonală și în variante de tip Wi-Fi only și Wi-Fi + 4G LTE.

Despre această din urmă variantă vorbim astăzi și asta pentru că cei de la GCF (Global Certification Forum) tocmai ce au certificat-o sub numele de serie SM-T285. Listarea cu pricina menționează doar faptul că tableta oferă suport pentru tehnologie 4G LTE, alte dotări hardware nefiind amintite în cazul de față. 

Tableta ar urma să ofere un display de 9.7 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, 4 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Vom mai avea și o cameră foto principală de 12 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și opțional un stylus S-Pen. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×