Gionee anunță lansarea smartphone-ului P7; terminal de buget cu display HD de 5 inch

952 ori
<b>Gionee anunță lansarea smartphone-ului P7; terminal de buget cu display HD de 5 inch</b>După ce în luna octombrie chinezii de la Gionee anunțau lansarea smartphone-ului P7 Max, iată că acum este dezvăluită și varianta compact denumită P7. Aceasta din urmă vine cu display HD de 5 inch și la prima vedere pare că panoul frontal beneficiază de

Gionee anunța în octombrie și lansarea phablet-ului P7 Max, un telefon destul de comun la prima vedere ce avea să fie vândut la un preț de doar 205 dolari ~ 870 lei. Acum pe piața din India poposește și varianta compactă denumită Gionee P7, smartphone proaspăt anunțat și prezentat în galeria de imagini de mai jos. 

Gionee P7

Din câte puteți vedea, pare că panoul frontal al acestui handset adoptă margini laterale foarte subțiri, un detaliu despre a cărui veridicitate ne vom convinge abia când vom vedea produsul în cadrul unui hands-on sau review pe viitor. Design-ul nu este rău deloc, fiind vorba aici despre o carcasă cu ramă metalică și spate din policarbonat ce adoptă o textură specială ce ține zgârieturile deoparte.

Gionee P7

Pe partea de dotări hardware primim un display HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Avem la dispoziție și un slot microSD, iar pentru fotografiere ni se oferă un senzor principal de 8 megapixeli cu bliț LED și unul frontal de 5 megapixeli care vine alături de tehnologia screen flash.

Gionee P7 include o baterie de 2300 mAh la interior și ca elemente de conectivitate avem următoarele: 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 și A-GPS. Acest telefon rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și va fi comercializat la un preț de aproximativ 150 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×