ASUS ZenFone 4 Selfie Lite devine oficial, cu camere de 13 MP în faţă şi spate, dotări low midrange

1.020 ori
<b>ASUS ZenFone 4 Selfie Lite devine oficial, cu camere de 13 MP în faţă şi spate, dotări low midrange</b>Gama de terminale ZenFone 4 primește de astăzi un nou membru sub forma lui ASUS ZenFone 4 Selfie Lite, ediție ce se diferențiază față de celelalte modele Selfie prin dotări hardware ceva mai slabe. Descoperim că la bordul acestui handset se află

Seria ASUS ZenFone 4 tocmai a primit un nou membru în acest weekend, sub forma lui ASUS ZenFone 4 Selfie Lite. Terminalul mai apăruse în leak-uri şi teasere în luna august  şi acum s-a concretizat, drept un handset low midrange cu o cameră selfie peste medie.

ASUS ZenFone 4 Selfie Lite

Existau deja două modele ASUS ZenFone 4 Selfie, cu RAM diferit şi un ASUS ZenFone 4 Selfie Pro, iar acum apare şi cel Lite. Deocamdată acest smartphone a fost listat pe site-ul ASUS Filipine şi are multe în comun cu modelul ASUS ZB553KL, printre care şi camera frontală de 13 MP cu deschidere F/2.0 şi blitz LED. Camera din spate are tot rezoluţie de 13 MP, dar nu avem detalii despre deschiderea diafragmei şi alte funcţii.

ASUS ZenFone 4 Selfie Lite

Mai aflăm că handset-ul vine cu un ecran de 5.5 inch HD, iar procesorul este un Snapdragon 425, un downgrade de la Snapdragon 430 de pe modelele Selfie de bază. Selfie Pro joacă în altă liga, având un Snapdragon 625. Cantiatea de RAM este de doar 2 GB aici, iar stocarea de 16 sau 32 GB. ASUS ZenFone 4 Selfie Lite măsoară 7.9 mm în grosime şi are o baterie de 3000 mAh. Rulează Android Nougat şi vine pe albastru, roz, negru sau bej.

Soseşte în magazinele din Filipine la un preţ de la 156 dolari în sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×