ASUS ZenFone V anunţat oficial, vine cu un ecran Full HD de 5.2 inch, cameră de 23 megapixeli

1.261 ori
<b>ASUS ZenFone V anunţat oficial, vine cu un ecran Full HD de 5.2 inch, cameră de 23 megapixeli</b>Pe piața din SUA a debutat în aceste zile și smartphone-ul Asus ZenFone V, un terminal ce sosește cu display Full HD de 5.2 inch și cu o cameră de 23 megapixeli în spate. Avem pe lista de dotări și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820

Se pare că lansările de modele ZenFone 4 din ultimele săptămâni nu au fost de ajuns pentru ASUS, care a prezentat şi terminalul ZenFone V în acest weekend. Terminalul a debutat deocamdată doar în SUA, unde este disponibil prin operatorul Verizon.

ASUS ZenFone V

În mod interesant nu e vorba despre un rebranding aici, ci despre un telefon complet nou. E cunoscut şi sub numele de cod V520KL. ASUS ZenFone V integrează un ecran Full HD AMOLED de 5.2 inch, plus un procesor Qualcomm Snapdragon 820. Şi camera din spate sună bine, cu o rezoluţie de 23 de megapixeli şi stabilizare optică. Aceste dotări mă duc cu gândul la un ASUS ZenFone 3 Deluxe cumva.

ASUS ZenFone V

Design-ul e totuşi mai apropiat de un ZenFone 3 decât de un ZenFone 3 Deluxe. Dotările mai includ 4 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD, o cameră frontală de 8 MP şi o baterie de 3000 mAh. Telefonul se poate încărca rapid via PowerDelivery 2.0 prin port USB Type-C. Telefonul este listat pe site-ul ASUS deocamdată, nu şi pe cel Verizon, ca atare nu avem încă un preţ şi nici dată de lansare în magazine.

E posibil ca handset-ul să ajungă şi în Europa, dar cu alt branding, acel "V" fiind probabil rezervat pentru Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×