ASUS ZenFone V anunţat oficial, vine cu un ecran Full HD de 5.2 inch, cameră de 23 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.184 ori
<b>ASUS ZenFone V anunţat oficial, vine cu un ecran Full HD de 5.2 inch, cameră de 23 megapixeli</b>Pe piața din SUA a debutat în aceste zile și smartphone-ul Asus ZenFone V, un terminal ce sosește cu display Full HD de 5.2 inch și cu o cameră de 23 megapixeli în spate. Avem pe lista de dotări și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820

Se pare că lansările de modele ZenFone 4 din ultimele săptămâni nu au fost de ajuns pentru ASUS, care a prezentat şi terminalul ZenFone V în acest weekend. Terminalul a debutat deocamdată doar în SUA, unde este disponibil prin operatorul Verizon.

ASUS ZenFone V

În mod interesant nu e vorba despre un rebranding aici, ci despre un telefon complet nou. E cunoscut şi sub numele de cod V520KL. ASUS ZenFone V integrează un ecran Full HD AMOLED de 5.2 inch, plus un procesor Qualcomm Snapdragon 820. Şi camera din spate sună bine, cu o rezoluţie de 23 de megapixeli şi stabilizare optică. Aceste dotări mă duc cu gândul la un ASUS ZenFone 3 Deluxe cumva.

ASUS ZenFone V

Design-ul e totuşi mai apropiat de un ZenFone 3 decât de un ZenFone 3 Deluxe. Dotările mai includ 4 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD, o cameră frontală de 8 MP şi o baterie de 3000 mAh. Telefonul se poate încărca rapid via PowerDelivery 2.0 prin port USB Type-C. Telefonul este listat pe site-ul ASUS deocamdată, nu şi pe cel Verizon, ca atare nu avem încă un preţ şi nici dată de lansare în magazine.

E posibil ca handset-ul să ajungă şi în Europa, dar cu alt branding, acel "V" fiind probabil rezervat pentru Verizon.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×