Huawei pariază pe piaţa din India pentru a destabiliza Apple şi Samsung

1.202 ori
<b>Huawei pariază pe piaţa din India pentru a destabiliza Apple şi Samsung</b>Cei de la Huawei se descurcă foarte bine în zona smartphone și am aflat în această vară faptul că firma chineză a reușit să depășească Apple ca număr de vânzări în trimestrul 3. Acum aflăm că Huawei pariază pe piața din India pentru a destabiliza

Am aflat recent că OnePlus este un brand surprinzător de popular în India, unde deţine o cotă de peste 50% pe piaţa de smartphone-uri premium. Vestea venea după ce Xiaomi făcuse eforturi serioase să acapareze această piaţă, iar acum Huawei a îndreptat tunurile în aceeaşi direcţie.

Huawei a depăşit în această vară Apple, devenind al doilea cel mai mare producător smartphone din lume, pentru o scurtă perioadă de timp, în spatele Samsung totuşi. Pentru a ajunge totuşi brandul global numărul 1 e nevoie să fie cucerite pieţele cele mai mari de pe glob, China şi India. Deja în China Huawei domină preferinţele publicului, iar India este acum în vizor.

Huawei Honor 9i

Jay Chen, CEO Huawei India a declarat recent că această piaţă este una dintre zonele vitale pentru expansiunea companiei. Multiple parteneriate strategice au fost încheiate cu industria telecom din India, pentru a creşte prezența locală Huawei. Au avut loc şi lansări în exclusivitate, precum cea a telefonului Honor 9i în această săptămână, o versiune rebranduită de Huawei Maimang 6 sau Nova 2i.

Phablet-ul cu 4 camere se vinde la preţul de 275 dolari în această ţară, exclusiv prin retailerul local Flipkart. Conform Counterpoint Research, Samsung este lider de piaţă în India, sau mai bine zis a fost în trimestrul 2 al acestui an. Pe locul 2 se află Xiaomi, apoi Vivo, Oppo şi Lenovo. Huawei nu apare în top 5 conform acestui studiu. Huawei are şi planuri legate de infrastructură şi reţelele 5G implementate în India în următoarea jumătate de deceniu.

Chinezii au început să înţeleagă rolul Indiei ca jucător global, dar şi potenţialul său ca piaţă de desfacere. Vorbim despre o ţară cu populaţie de 1.3 miliarde de locuitori totuşi. Huawei are o ţintă de 10% cota de piaţă în zona smartphone până la final de an. Rămâne de văzut dacă o vor atinge într-un timp atât de scurt.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×