ASUS ZenFone 6 face trecerea la Android 10, cu gesturi de navigare și funcții noi la pachet

1.503 ori
<b>ASUS ZenFone 6 face trecerea la Android 10, cu gesturi de navigare și funcții noi la pachet</b>Începutul lunii noiembrie vine cu vești bune din partea taiwanezilor de la ASUS care anunță startul distribuirii lui Android 10 pe flagship-ul ZenFone 6, telefon cunoscut și sub denumirea de ZenFone 6z în India.

Începutul lunii noiembrie vine cu vești bune din partea taiwanezilor de la ASUS care anunță startul distribuirii lui Android 10 pe flagship-ul ZenFone 6, telefon cunoscut și sub denumirea de ZenFone 6z în India. Din changelog aflăm că printre noutățile aduse de către acest pachet software 17.1810.1910.63 avem în primul rând trecerea la Android 10, dar și noile gesturi de navigare disponibile spre activare în zona de Setări.

ASUS ZenFone 6

Este inclus și update-ul cel nou pentru Google Play și vom mai întâlni schimbări și la nivel vizual. Aflați că acesta este un rollout global, actualizarea la Android 10 fiind deja confirmată de către utilizatorii din SUA, dar și India. Curând așteptăm sosirea noului release software și pe plan local cu toate că disponibilitatea telefonului este limitată, în ciuda nivelului de atracție prezentat de către publicul aflat în căutarea unui flagship.

Se găsește doar în oferta QuickMobile.ro în momentul de față și la un preț de 2.999 lei (+ 3% reducere folosind codul QUICK202). Și în cazul modelelor flagship predecesor, această disponibilitate limitată a fost marea piedică în obținerea de vânzări pentru ASUS, iar publicul nu poate decât să fie dezamăgit de modul în care taiwanezii abordează situația..

Puteți găsi recenzia telefonului în format text aici, sa mai sus în format video! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×