ASUS ZenFone 5z primește actualizarea la Android 10 și aduce noutăți de sistem și la nivel vizual

810 ori
<b>ASUS ZenFone 5z primește actualizarea la Android 10 și aduce noutăți de sistem și la nivel vizual</b>La doar câteva săptămâni distanță de la distribuirea lui Android 10 către telefoanele ZenFone 6, iată că taiwanezii de la ASUS livrează începând de astăzi același release software și pe flagship-ul de anul trecut

La doar câteva săptămâni distanță de la distribuirea lui Android 10 către telefoanele ZenFone 6, iată că taiwanezii de la ASUS livrează începând de astăzi același release software și pe flagship-ul de anul trecut. Este desigur vorba despre modelul ZenFone 5z, cel care se livra cu dotări precum procesor Snapdragon 845, până la 8 GB RAM și 256 GB stocare și cu difuzoare stereo la pachet.

Avea un ecran de 6.2 inch IPS LCD cu rezoluție FHD+, iar bateria de 3300 mAh se putea alimenta rapid la 18W. Acum face trecerea la Android 10 și avem ca noutăți schimbări la nivel vizual dar și pentru sistem. Build-ul poartă numărul 100.04.44.98 și se livrează către telefoanele ce au numele de serie ZS620KL.

Este inclus aici update-ul de sistem pentru Google Play, iar temele și Mobile Manager sunt acum mutate în secțiunea Setări Avansate. De asemenea, actualizarea mai reduce nivelul de bloatware prin eliminarea anumitor funcții și aplicații. Printre acestea se numără următoarele: Page Marker, ZeniMoji, Selfie Master, Beauty Live, Kids Mode, Easy Mode, încărcare AI, WebStorage, Go2Pay, dar și animația de setări pentru vreme.

Pachetul software se distribuie în acest moment, dar ar putea dura câteva săptămâni pentru a ajunge la toți utilizatori din lume. ZenFone 5z costă acum doar 1.599 lei pe Altex.ro! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×