Asus ZenFone GO este listat în magazinul online eMAG; 2 GB RAM și display HD de 5 inch pentru 699 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.437 ori
<b>Asus ZenFone GO este listat în magazinul online eMAG; 2 GB RAM și display HD de 5 inch pentru 699 lei</b>Recent, cei de la eMAG au făcut un update stocului de produse, iar odată cu noul lot au sosit și o serie de terminale Asus. Printre acestea &icirc;și face apariția și Asus ZenFone GO, device ce păstrează &icirc;n mare parte design-ul lui ZenFone...

Recent, cei de la eMAG au făcut un update stocului de produse, iar odată cu noul lot au sosit și o serie de terminale Asus. Printre acestea își face apariția și Asus ZenFone GO, device ce păstrează în mare parte design-ul lui ZenFone 5, dar aduce la pachet componente ceva mai actualizate.

Telefonul dispune de un panou HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), de un procesor MediaTek MT6580 cu patru nuclee tactate la 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 8 megapixeli. Un senzor selfie de 2 megapixeli este inclus la rândul său pe device.

Asus ZenFone GO este listat în magazinul online eMAG

Asus ZenFone GO rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și aduce din păcate doar conectivitate 3G + suport dual-SIM. Totuși, prețul de 699 lei îl face destul de atractiv, mai ales pentru cei care apreciază design-ul celor de la Asus.

Prețuri:

  • 699 lei - roșu / alb / argintiu / negru 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×