Precomenzile pentru iPhone 6s ar urma să debuteze pe 11 septembrie, conform unor surse franceze

Autor:  | Publicat în:  Apple 590 ori
<b>Precomenzile pentru iPhone 6s ar urma să debuteze pe 11 septembrie, conform unor surse franceze</b>Data de 11 septembrie a fost vehiculată pentru o perioadă drept ziua &icirc;n care Apple &icirc;şi va ţine viitoarea conferinţa de presă. Zi fatidică pentru americani, această dată a devenit apoi 9 septembrie, conform celor mai noi scăpări. Azi...

Data de 11 septembrie a fost vehiculată pentru o perioadă drept ziua în care Apple îşi va ţine viitoarea conferinţa de presă. Zi fatidică pentru americani, această dată a devenit apoi 9 septembrie, conform celor mai noi scăpări. Azi descoperim prin intermediul unei surse din Franţa că 11 septembrie ar putea fi ziua debutului comenzilor pentru noile iPhone-uri.

Un operator francez ar fi început să îşi informeze angajaţii că de la acea dată vor debuta precomenzile pentru iPhone 6s şi 6s Plus. Data pică într-o vineri, deci se potriveşte cu abordarea Apple de până acum. Astfel, dacă va continua modelul obişnuit de lansare al firmei din Cupertino ar trebui să avem evenimentul oficial de anunţ cu câteva zile înainte, deci pe 8 sau 9 septembrie (marţi sau miercuri).

Disponibilitatea fizică în magazine ar fi de abia pe 18 septembrie, din nou dacă ne luăm după precedentele lansări. Toate aceste date au mai apărut pe web într-o formă sau alta şi ne miră că suntem atât de aproape de finalul lunii şi Apple nu a trimis invitaţii pentru evenimentul sau de lună viitoare. Noile iPhone-uri ar urma să vină cu camere de 12 MP, 2 GB RAM şi ecrane touch cu suport Force Touch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×