QuickMobile aduce la vânzare varianta de 5.5 inch a lui Asus ZenFone 3; iată cât costă!

2.047 ori
<b>QuickMobile aduce la vânzare varianta de 5.5 inch a lui Asus ZenFone 3; iată cât costă!</b>După ce anterior vedeam listată varianta de 5.2 inch a lui Asus ZenFone 3 în oferta QuickMobile, este momentul ca acum să regăsim și modelul cu display mai generos de 5.5 inch. Acesta este afișat pentru moment doar în varianta de culoare negru-albastru

Iată că după listarea la vânzare a modelului Asus ZenFone 3 în varianta cu display de 5.2 inch, cei de la QuickMobile aduc acum în ofertă și versiunea ZE552KL care ne oferă în schimb un display cu diagonala de 5.5 inch. Acesta este disponibil pentru moment doar în varianta negru-albastru ce vine cu suport pentru două cartele SIM și cu o capacitate de stocare de 64 GB (+ slot microSD la pachet).

Asus ZenFone 3

Dotările sale hardware sunt reprezentate de către un ecran Super IPS+ cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625 și de un chip de 4 GB memorie RAM. Primim un senzor seflie de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0 ce poate filma la rezoluție 1080p, și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu telemetru laser, deschidere f/2.0 și sistem de stabilizare optică pe 4 axe.

Asus ZenFone 3

Asus ZenFone 3 ZE552KL vine cu port USB Type-C, conectivitate 4G LTE și cu o baterie de 3000 mAh. Primim și suport pentru redare audio via headset la o calitate de 24-bit / 190 kHz, respectiv o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă ce va reflecta lumina într-o mod interesant. În oferta QuickMobile îl găsiți la un preț de 1.749 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×