Asus ZenFone Selfie ar putea fi lansat la Computex 2015; telefon cu senzor frontal de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Asus 640 ori
<b>Asus ZenFone Selfie ar putea fi lansat la Computex 2015; telefon cu senzor frontal de 13 megapixeli</b>Ca de fiecare dată, iată că și astăzi zvonuri sosite din China ne dezvăluie detalii despre un viitor smartphone ce urmează a fi lansat de către Asus. Este vorba despre ZenFone Selfie, terminal care potrivit denumirii sale ne va oferi o cameră...

Ca de fiecare dată, iată că și astăzi zvonuri sosite din China ne dezvăluie detalii despre un viitor smartphone ce urmează a fi lansat de către Asus. Este vorba despre ZenFone Selfie, terminal care potrivit denumirii sale ne va oferi o cameră frontală de top și desigur fotografii selfie de calitate.

Din câte aflăm, acest model va adopta o cameră frontală de 13 megapixeli cu bliț dual-LED, cât și o cameră foto principală cu același număr de megapixeli. Potrivit publicațiilor asiatice, acest model va dispune de un display Full HD de 5.5 inch, aceeași unitate regăsită la ora actuală pe ZenFone 2.

Nu în ultimul rând, se pare că noul telefon va adopta un chip Intel la bord. Așa cum știm deja, gama ZenFone din acest an este compusă atât din modelele ZenFone 2 în variante cu display de 5 și 5.5 inch, cât și din modelul ZenFone Zoom, terminal axat pe funcții de fotografiere.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×