LG G5 ar putea sosi cu tehnologie de autentificare pe bază de scanare a irisului

Autor:  | Publicat în:  LG 1.358 ori
<b>LG G5 ar putea sosi cu tehnologie de autentificare pe bază de scanare a irisului</b>Recunoaşterea irisului ar putea fi noul pas &icirc;n autentificarea pe smartphone, după ce scannerul de amprente nu mai e deja la modă. Se pare că şi LG ar intenţiona să adopte această metodă de securizare a terminalelor mobile,...

Recunoaşterea irisului ar putea fi noul pas în autentificarea pe smartphone, după ce scannerul de amprente nu mai e deja la modă. Se pare că şi LG ar intenţiona să adopte această metodă de securizare a terminalelor mobile, începând chiar cu LG G5.

Există companii care au trecut deja la tehnologii similare, spre exemplu Vivo X5 Pro incluzând un scanner de retină. Fujitsu Arrows NX F-04G este telefonul care deţine onoarea de a avea primul scanner de iris din lume, dar el va rămâne doar în Japonia. Acel model poate şi realiză plăti cu autentificare pe bază de iris. De remarcat faptul că LG G4 nu are scanner de amprente, spre surprinderea unor pasionaţi de tehnologie de vârf, care îşi imaginau că acest model va fi egalul lui Galaxy S6 şi iPhone 6 când vine vorba de autentificare biometrică.

LG G5 ar putea sosi cu tehnologie de autentificare pe bază de scanare a irisului

Irience, o companie sud coreeană specializată în biometrica ar fi dezvoltat un modul special pentru scanarea irisului destinat flagshipului LG pe anul 2016. După cum am afirmat şi în articole precedente, fiecare fiinţă umană are un model de iris diferit, de aici şi securitatea acestui sistem. Irience caută acum o metodă să îşi actualizeze algoritmul, pentru a creşte raza de recunoaştere de la 30 cm la 50 cm.

Cum vă suna un telefon LG cu tehnologie de genul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×