Asus ZenFone X002 Își face apariția În cadrul testului GFXBench

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.553 ori
<b>Asus ZenFone X002 Își face apariția În cadrul testului GFXBench</b>în cursul acestei zile, pe site-ul GFXBench am regăsit listat un nou terminal al celor de la Asus, și anume modelul ZenFone X002. Ținând cont de faptul că terminalele din gama ZenFone au sosit pe piață la prețuri foarte accesibile, ne așteptăm...

în cursul acestei zile, pe site-ul GFXBench am regăsit listat un nou terminal al celor de la Asus, și anume modelul ZenFone X002. Ținând cont de faptul că terminalele din gama ZenFone au sosit pe piață la prețuri foarte accesibile, ne așteptăm ca și acest nou device să fie încadrat în aceeași categorie de preț.

Din câte putem vedea, Asus X002 va sosi la pachet cu un display HD de 4.5 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor octa-core MediaTek MT6752 pe 64-bit tactat la 1.5 GHz (8 nuclee ARM Cortex-A53), 1 GB memorie RAM, o cameră foto de 8 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Pe partea de conectivitate vom avea 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, un jack audio de 3.5 mm și un port microUSB v2.0. Rămâne de văzut când acest nou terminal va fi lansat oficial de către Asus și la ce preț va ajunge pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×