LG Electronics lansează smartphone-ul LG ISAI VL; vine cu VoLTE și 3 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  LG 1.404 ori
<b>LG Electronics lansează smartphone-ul LG ISAI VL; vine cu VoLTE și 3 GB memorie RAM</b>După ce în luna mai a acestui an, LG lansa pe piața din Japonia smartphone-ul LG ISAI FL, iată că astăzi, producătorul sud-coreean anunță o versiune îmbunătățită a lui ISAI, aceasta fiind numită LG ISAI VL (LGV31). După cum bine știm, în...

După ce în luna mai a acestui an, LG lansa pe piața din Japonia smartphone-ul LG ISAI FL, iată că astăzi, producătorul sud-coreean anunță o versiune îmbunătățită a lui ISAI, aceasta fiind numită LG ISAI VL (LGV31). După cum bine știm, în primăvară se specula că acesta va fi și design-ul pe care îl va adopta LG G3, lucru care într-un final nu s-a adeverit.

Spre deosebire de versiunea lansată în mai (ISAI FL), noul sosit oferă acum un chip de 3 GB memorie RAM, cât și tehnologia VoLTE (Voice over LTE), în timp ce restul specificațiilor rămân aceleași. Astfel, avem parte de un display WQHD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz și o cameră foto de 13 megapixeli.

LG Electronics lansează smartphone-ul LG ISAI VL; vine cu VoLTE și 3 GB memorie RAM

De asemenea, primim și o cameră secundară de 1.3 megapixeli, 32 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD și o baterie de 3.000 mAh. LG ISAI VL este totodată și superior dintr-un punct de vedere lui LG G3, acesta oferind certificare pentru rezistență la apă și praf. Aflăm că acest terminal va fi disponibil pe negru, albastru și roz începând din luna decembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×