Iată cum putem transfera În mod rapid datele de pe telefon pe un stick de memorie; soluția se numește Kingston DataTraveler microDUO 3.0 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Kingston 25.686 ori
<b>Iată cum putem transfera În mod rapid datele de pe telefon pe un stick de memorie; soluția se numește Kingston DataTraveler microDUO 3.0 (Video)</b>Aruncând o privire pe site-ul retailer-ului eMAG am descoperit recent un produs care ne-a făcut cu ochiul, și anume stick-ul de memorie USB Kingston DataTraveler microDUO 3.0 (64 GB), dispozitiv menit să ne ofere o multitudine de funcții într-un...

Aruncând o privire pe site-ul retailer-ului eMAG am descoperit recent un produs care ne-a făcut cu ochiul, și anume stick-ul de memorie USB Kingston DataTraveler microDUO 3.0 (64 GB), dispozitiv menit să ne ofere o multitudine de funcții într-un pachet compact ce este vândut la un preț de doar 144 lei.

Aflați că acest produs nu este un stick de memorie clasic, printre porturile incluse la pachet regăsindu-se atât unul de tip USB 3.0, cât și unul microUSB v2.0 prin care putem conecta stick-ul la un telefon ce rulează sistemul de operare Android, și care bineînțeles dispune de un astfel de tip de conectivitate.

Iată cum putem transfera În mod rapid datele de pe telefon pe un stick de memorie; soluția se numește Kingston DataTraveler microDUO 3.0 (Video)

Astfel, vom putea ca prin intermediul lui Kingston DataTraveler microDUO 3.0 să ne transferăm fișierele de pe telefon/tabletă pentru a elibera spațiul, cât și să extindem capacitatea de stocare pentru terminalul nostru ce suportă funcția OTG (On the Go).

Din punct de vedere tehnic, stick-ul de memorie Kingston DataTraveler microDuo 3.0 ne pune la dispoziție o rată de transfer la citire de 70 Mbps, și o rată de transfer la scriere de 15 Mbps. De asemenea, aflați că dispozitivul este disponibil în mai multe variante ce oferă 8 GB, 32 GB, respectiv 64 GB spațiu de stocare. în rândurile de mai jos puteți afla prețurile pentru fiecare versiune în parte.

Prețuri:

  • Kingston DataTraveler microDUO 2.0 (8GB) - 25 lei
  • Kingston DataTraveler microDUO 2.0 (32GB) - 55 lei
  • Kingston DataTraveler microDUO 3.0 (64GB) - 144 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×