Au Început să apară accesoriile pentru HTC One la retailerii britanici: huse și dockuri

2.377 ori
<b>Au Început să apară accesoriile pentru HTC One la retailerii britanici: huse și dockuri</b>S-a zvonit în ultimele zile ca HTC One ar putea fi amânat sau că ar întârzia, din cauza unor probleme cu componentele. între timp pașii premergători lansării sunt parcurși, cel puțin în Marea Britanie, unde au început să apară la diferiți...

S-a zvonit în ultimele zile ca HTC One ar putea fi amânat sau că ar întârzia, din cauza unor probleme cu componentele. între timp pașii premergători lansării sunt parcurși, cel puțin în Marea Britanie, unde au început să apară la diferiți retaileri accesorii pentru smartphone.

Retailerul britanic Clove a afișat în stoc 3 accesorii pentru HTC One. Printre ele se număra carcasa Double Dip Hard Shell, fabricată din policarbonat soft touch și cu rol de protecție pentru device. Produsul costă 22 de dolari, iar un alt accesoriu este un set de două straturi protectoare pentru ecran, la prețul de 9 dolari.

Protecția pentru ecran împiedica zgârieturile și are și rolul de a reduce glare-ul de la soare. Ultimul accesoriu de pe listă este dockul pentru automobil, care se instalează cu ajutorul unei ventuze pe bord sau parbriz. Atunci când atașați telefonul HTC One el se conecteaza via Bluetooth, iar prețul acestui produs este de 67 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×