Ilomilo Review: joc clasic la prima atingere; Gameplay pe Nokia Lumia 920 (Video)

1.562 ori
<b>Ilomilo Review: joc clasic la prima atingere; Gameplay pe Nokia Lumia 920 (Video)</b>Există la englezi o expresie pentru anumite jocuri sau filme care ajung instant în top 100 all time: "instant classic". și Ilomilo este un joc clasic, mai ales că l-am &nbsp;jucat mai mult de curiozitate și nu de dragul unei notați, jocul fiind...

Există la englezi o expresie pentru anumite jocuri sau filme care ajung instant în top 100 all time: "instant classic". și Ilomilo este un joc clasic, mai ales că l-am  jucat mai mult de curiozitate și nu de dragul unei notați, jocul fiind disponibil din 2010, din ce am înțeles.

Acest titlu a fost testat de mine pe Nokia Lumia 920, telefon ce costă 2.899 lei la eMAG. Ideea este simplă: îi controlați pe Ilo și Milo, două creaturi simpatice, care se cauta într-un labirint 3D. Ilomilo este un puzzle bazat pe mediul 3D din jurul său, iar versiunea gratuită vă oferă cam o duzină de nivele de încercat, în vreme ce varianta cu plată costă 4.99 dolari.

Ilomilo Review

Universul în care navigați este fabricat din cuburi și puteți schimba oricând orientarea sau personajul, încercând să ajungeți la Ilo, respectiv Milo. Jocul ocupa 24 MB și a fost creat de către Southend Interactive. Ne place în special drăgălășenia jocului și atenția la detalii și aflați că există și posibilitatea de a-l juca în multplayer, de a muta cuburi și de a aduna diferite obiecte.

Ilomilo Review: joc clasic la prima atingere; Gameplay pe Nokia Lumia 920 (Video)

Exista până și o carte de povești care spunea povestea celor doi, Ilo și Milo. îi acordăm jocului nota 10 din 10 și îl descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×