Fetele fac duș la mall... cu Sony Xperia Z; Promovare cu cehoaice!

2.815 ori
<b>Fetele fac duș la mall... cu Sony Xperia Z; Promovare cu cehoaice!</b>Avem un Sony Xperia Z în teste și știm că promovarea sa se axează pe faptul că telefonul este rezistent la apă, printre altele. și cum ar putea producătorul sau să demonstreze mai bine această abilitate decât la duș? Astfel, într-un mall din...

Avem un Sony Xperia Z în teste și știm că promovarea sa se axează pe faptul că telefonul este rezistent la apă, printre altele. și cum ar putea producătorul sau să demonstreze mai bine această abilitate decât la duș? Astfel, într-un mall din Cehia fotomodele în cabine de duș prezintă rezistența handsetului la contactul cu apă.

Cehoaicele pur și simplu fac duș cu telefonul în mână și vorbesc la el, pentru a arăta că nu e nici o problemă dacă folosiți smartphone-ul în timpul unor averse. Vă reamintesc că acest model de 5 inch are capace care acoperă toate porturile, inclusiv jackul audio, pentru a le proteja de apă. De asemenea telefonul poate fi scufundat timp de 30 de minute în apă, la o adâncime de până la 1 metru.

Fotografie reclamă Sony Xperia Z

în cazul în care aveți drum în Praga, aflați că în magazinul T-Mobile dintr-un mall al acestui oraș puteți vedea fotomodelele în acțiune la duș. în ultimul an Microsoft și Nokia s-au mai remarcat prin astfel de promovări inedite, dar iată că și Sony poate.

Fotografie reclamă Sony Xperia Z

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×