Autoritatile franceze renunta la exclusivitatea Orange pentru iPhone 3G

1.250 ori
<b>Autoritatile franceze renunta la exclusivitatea Orange pentru iPhone 3G</b>Dupa ce francezii amenintau in urma cu un an ca nu vor pune pune in vanzare in Franta handsetul Apple iPhone 3G, iata-i boicotand din nou produsul, de aceasta data atacand dreptul celor de la Orange de a vinde telefonul in exclusivitate. Consiliul Francez...

Dupa ce francezii amenintau in urma cu un an ca nu vor pune pune in vanzare in Franta handsetul Apple iPhone 3G, iata-i boicotand din nou produsul, de aceasta data atacand dreptul celor de la Orange de a vinde telefonul in exclusivitate.

Consiliul Francez al Concurentei ii va obliga pe Orange sa renunte la intelegerea cu Apple, in ce priveste distribuirea in exclusivitate a lui iPhone, bazandu-se pe legislatia din domeniul concurentei si preturilor. Bouygues Telecom, un operator francez wireless de mici dimensiuni a depus o plangere impotriva Orange in luna septembrie a acestui an.

Aceasta a declansat o investigatie a Consiliului Francez al Concurentei, "inghetand" intelegerea dintre Orange si Apple pana ce va fi luata decizia oficiala. Pana la incheierea investigatiei, Apple nu mai are permisiunea de a incheia contracte de exclusivitate cu operatori wireless. Stim si ca Orange va face apel in privinta interdictiei, in timp ce Bouygues Telecom spera sa poata vinde iPhone-uri cat mai curand.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×