Jocul Resident Evil Degeneration soseste pe telefonul tau Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.831 ori
<b>Jocul Resident Evil Degeneration soseste pe telefonul tau Nokia</b>Dupa ce a primit cu bratele deschise o varianta mobila a jocului Metal Gear Solid, platforma N-Gage ofera acum sansa gamerilor sa joace titlul Resident Evil Degeneration pe handseturile lor Nokia. Aruncati o privire asupra trailerului urmator pentru a...

Dupa ce a primit cu bratele deschise o varianta mobila a jocului Metal Gear Solid, platforma N-Gage ofera acum sansa gamerilor sa joace titlul Resident Evil Degeneration pe handseturile lor Nokia. Aruncati o privire asupra trailerului urmator pentru a vedea cateva secvente din jocul de groaza:

Jocul nu este inca disponibil pentru downlaod direct prin site-ul N-gage, dar se pare ca el poate fi accesat prin aplicatia N-gage. Resident Evil Degeneration este un joc horror full-3D, un 3rd person shooter cu gameplay optimizat pentru platforma de gaming specifica handseturilor Nokia.

Degeneration include 2 moduri separate de joc, numeroase tipuri de misiuni, grafica 3D si este bazat pe filmul de animatie cu acelasi nume, care a facut furori in Japonia. Seria Resident Evil are deja 5 titluri principale, pe toate platformele celebre, de la PlayStation 3 la Wii si Xbox sau Nintendo DS.

Sursa: Symbian-freak.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×