Jocul Resident Evil Degeneration soseste pe telefonul tau Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.887 ori
<b>Jocul Resident Evil Degeneration soseste pe telefonul tau Nokia</b>Dupa ce a primit cu bratele deschise o varianta mobila a jocului Metal Gear Solid, platforma N-Gage ofera acum sansa gamerilor sa joace titlul Resident Evil Degeneration pe handseturile lor Nokia. Aruncati o privire asupra trailerului urmator pentru a...

Dupa ce a primit cu bratele deschise o varianta mobila a jocului Metal Gear Solid, platforma N-Gage ofera acum sansa gamerilor sa joace titlul Resident Evil Degeneration pe handseturile lor Nokia. Aruncati o privire asupra trailerului urmator pentru a vedea cateva secvente din jocul de groaza:

Jocul nu este inca disponibil pentru downlaod direct prin site-ul N-gage, dar se pare ca el poate fi accesat prin aplicatia N-gage. Resident Evil Degeneration este un joc horror full-3D, un 3rd person shooter cu gameplay optimizat pentru platforma de gaming specifica handseturilor Nokia.

Degeneration include 2 moduri separate de joc, numeroase tipuri de misiuni, grafica 3D si este bazat pe filmul de animatie cu acelasi nume, care a facut furori in Japonia. Seria Resident Evil are deja 5 titluri principale, pe toate platformele celebre, de la PlayStation 3 la Wii si Xbox sau Nintendo DS.

Sursa: Symbian-freak.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×