Licentele BWA tenteaza companiile romanesti, 4G-ul autohton mai aproape ca oricand

1.689 ori
<b>Licentele BWA tenteaza companiile romanesti, 4G-ul autohton mai aproape ca oricand</b>Sase companii au achizitionat caietul de sarcini in vederea acordarii a doua licente pentru utilizarea frecventelor radio pentru servicii de comunicatii electronice in banda larga (BWA). Firmele interesate de implementarea noii tehnologii sunt: Asesoft...

Sase companii au achizitionat caietul de sarcini in vederea acordarii a doua licente pentru utilizarea frecventelor radio pentru servicii de comunicatii electronice in banda larga (BWA). Firmele interesate de implementarea noii tehnologii sunt: Asesoft International, Comcore Management, Cosmote Romanian Mobile Telecommunications, Media Sat, RCS & RDS si Vodafone Romania.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor pentru aceste licente este 5 februrarie 2009, iar ANC va face primul control al indeplinirii conditiilor din licenta la 1 septembrie 2010. Totusi, Liviu Nistoran, presedinte ANC a declarat ca spera ca pana la finalul anului viitor sa dispunem deja de servicii WiMAX pe piata.

In data de 6 februarie 2009 va avea loc deschiderea ofertelor la sediul ANC si stabilirea castigatorilor, pana in data de 9 martie. Apoi vor urma contestatiile, pana pe 16 martie 2009. Continutul caietului de sarcini poate fi accesat de pe site-ul ANC, la licitatie urmand a fi acceptate doar companiile au cumparat deja caietul de sarcini.

Sursa: ANC

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×