Avem și prețuri pentru iPhone Lite și o nouă teorie: o variantă mai ieftină de iPhone 5

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.230 ori
<b>Avem și prețuri pentru iPhone Lite și o nouă teorie: o variantă mai ieftină de iPhone 5</b>Deși specificațiile și scăpările de tot felul de pe web păreau să indice această direcție, nici un site mare nu a pus punctul pe "i" afirmând ce bănuiam cu toții: iPhone Lite ar putea fi un soi de iPhone 5 într-o variantă mai ieftină....

Deși specificațiile și scăpările de tot felul de pe web păreau să indice această direcție, nici un site mare nu a pus punctul pe "i" afirmând ce bănuiam cu toții: iPhone Lite ar putea fi un soi de iPhone 5 într-o variantă mai ieftină.

Terminalele nu diferă prea mult ca design, asta dacă nu punem la socoteală carcasa din plastic a lui iPhone Lite. în rest, ar trebui să aibă același spațiu de stocare, RAM, aceeași cameră și din câte știu diferența principală va fi cea de procesor, totuși. Ecranul va fi tot unul de 4 inch și nu pot garanta că rezoluția de iPhone 5 va fi păstrată.

Un alt subiect care nu prea a fost abordat cu privire la iPhone-ul de buget este prețul. Acum aflăm de la câteva surse din China că terminalul va costa 99 de dolari la abonament pe 2 ani sau 349 de dolari pentru versiunea fără abonament. Avem și o dată clară pentru anunțul oficial: 18 septembrie și o lansare în magazine pe 27 septembrie. Va fi iPhone Lite un hit? Eu tind să cred că da. Voi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×