MoDaCo Switch pentru HTC One intra În versiune public beta; Varianta pentru Galaxy S4 anunțată oficial! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Hacking 1.004 ori
<b>MoDaCo Switch pentru HTC One intra În versiune public beta; Varianta pentru Galaxy S4 anunțată oficial! (Video)</b>MoDaCo Switch este exact cum spune numele, un "buton" software care face trecerea de la interfața HTC Sense 5.0 la experiența stock Android 4.2.2 pe HTC One. Ei bine, proiectul a ajuns într-o nouă fază. &nbsp; Aflăm de pe blogul MoDaCo că varianta...

MoDaCo Switch este exact cum spune numele, un "buton" software care face trecerea de la interfața HTC Sense 5.0 la experiența stock Android 4.2.2 pe HTC One. Ei bine, proiectul a ajuns într-o nouă fază.

Aflăm de pe blogul MoDaCo că varianta MoDaCo Switch a ajuns în faza public beta și acum puteți descărca software-ul pentru HTC One de aici. A fost anunțată oficial și o versiune pentru Galaxy S4, dar mai avem de așteptat puțin pentru aceasta. Există și o pagină pe Indiegogo (un soi de Kickstarter) special pentru MoDaCo Switch pentru Galaxy S4 și deja au fost donați 50% din banii necesari pentru a putea face posibilă lansarea să.

Puteți dona o liră sterlină, 3 lire, care vă aduc acces la MoDaCo Switch for TouchWiz înaintea altora sau 8 lire pentru acces la noul Switch și un cont Silver MoDaCo. Revenind puțin la versiunea pentru HTC One, software-ul este bazat pe ROM-ul HTC One 2.24 european și funcționează bine, după cum se vede în clipul de mai jos.

în aproximativ 2-3 săptămâni îl așteptăm și pe cel pentru Galaxy S4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×