Aventurile unui "Mobilissimo" În ziua III. de Mobile World Congress din Barcelona - ZTE și Huawei mai au de Învățat pe parte de organizare; Panasonic telefon excelent și o experiență proastă!

1.646 ori
<b>Aventurile unui "Mobilissimo" În ziua III. de Mobile World Congress din Barcelona - ZTE și Huawei mai au de Învățat pe parte de organizare; Panasonic telefon excelent și o experiență proastă!</b>S-a terminat cu alergatul la conferințe, acum cel mai important lucru e să fac cât mai multe preview-uri la telefoane. După ce analizăm situația, decidem ordinea importanței telefoanelor. Dacă nu am face asta ar fi un talmeș-balmeș și nu am...

S-a terminat cu alergatul la conferințe, acum cel mai important lucru e să fac cât mai multe preview-uri la telefoane. După ce analizăm situația, decidem ordinea importanței telefoanelor. Dacă nu am face asta ar fi un talmeș-balmeș și nu am face altceva decât să umblăm aiurea prin expoziție și la cât de mare e, cu siguranță am avea probleme în a acoperii totul.

Nici anul trecut nu am apucat să văd tot, anul acesta având mai multă experiență putem decide mai ușor ce e important și ce nu, asta desigur având în vedere și reacția voastră la diferite materiale publicate. La unele standuri lucrurile merg destul de repede pentru că au oameni instruiți să prezinte anumite modele de telefon, aici aș menționa HTC, LG, Samsung. și anul trecut au fost cei mai săritori. Cei mai nesăritori în schimb sunt cei de la ZTE și Huawei... la ZTE pe lângă că te tot trimit de la o persoană la alta, oricum ajung să fac singur preview-ul, ceea ce sincer e puțin mai dificil și durează mai mult pt că nu am cum să cunosc aceste telefoane și noutățile pe care ar trebui să le subliniez.

Huawei

La ZTE am avut ieri surpriza să fie la stand telefoane care nu funcționau... am rămas blocat, când mă gândesc câți bani cheltuie ca să fie la MWC, mi se pare un lucru inadmisibil. Ca să nu-i vorbesc numai de rău pe cei doi, o să vă spun că au scos niște modele absolut extraordinare. Dacă anul trecut am fost foarte impresionat de Samsung Galaxy S2, anul acesta îmi este foarte greu să spun care telefon îmi place cel mai mult.

Pabasonic

Am trecut și pe la standul Panasonic, au un telefon absolut superb este vorba de Eluga. După ce am filmat și fotografiat telefonul, am primit un fel de carte poștală cu adresa de unde putem lua informațiile destinate presei. Această carte poștală este dintr-o hârtie reciclată, și conține niște semințe. Ideea e să o pui în apă să o acoperi cu pământ și în câteva zile încep să răsară flori, foarte drăguță ideea.

seminte panasonic

Eluga este un telefon rezistent la apă, au și cei de la Fujitsu unul, la ei însă încă nu am ajuns. Sincer eu nu mi-am scăpat telefonul în apă niciodată, nici mobilul nici fixul și după părerea mea o funcție importantă a acestui device ar fi, dacă tot e rezistent la apă, să poți face poze și să poți filma cu el sub apă. Din nefericire poze nu poți să faci, deși cu un buton dedicat treaba se putea rezolva, în schimb tipul de la panasonic a insistat că poți filma cu el sub apă. Am făcut câteva încercări și cred că la a 4-a încercare, manipulând cu foarte mare grijă telefonul, am reușit să filmăm ceva fără să se oprească din înregistrare, dar cum a spus și acest reprezentant, telefonul nu s-a gandit cu această funcție inclusă ci pentru a nu se strica când îl scapi în apă.

Panasonic Eluga

Sunt sigur că următorul model de la Panasonic va filma și va face poze sub apă dacă piașa o va cere. La niponi am avut 2 experiențe neplăcute. Când am întrebat prima dată dacă telefonul face poze sub apă, mi s-a spus că da, s-a dovedit contrariul când am rugat să-mi facă o demonstrație, deci au cam mințit. Iar a doua a fost foarte neplăcută pentru că nu e pentru prima dată de când sunt aici la MWC să fiu discriminat. După ce am terminat de filmat, am primit acea carte poștală, sau ce o fi ea, și am început să fac poze. La un moment dat a venit un alt tip, tot jurnalist, și a intrat în vorbă cu tipa care mi-a spus mie că telefonul face poze sub apă.

Eluga sub apa

Eu între timp făceam poze la telefon dar fără să vreau auzeam discuția. La un moment dat i se oferă și lui o carte poștală cu semințe pentru presă, dar respectivul a mai avut câteva întrebări. La un moment dat tipa afla că respectivul e din Londra, vă întrebați, bine dar unde e discriminarea. Păi discriminarea acum urmează, la întrebarea: Oh, you are from London!!! (și tipa avea un extaz în voce când a zis asta) respectivul a zis că da. Următoarea mișcare a reprezentanței panasonic a fost, să bage mâinile în buzunare și să scoată într-o mână un sd card iar în cealaltă o memorie pe usb, și îl întreabă, Do you want this kind of presskit? La faza asta sincer mi s-a cam întors stomacul pe dos, mai ales că deja încep să am sechele din cauza diferențierilor de la MWC.

Probabil unii gândesc că e normal ca o publicație din România să nu fie considerată la fel de importantă ca și una din Anglia, dar eu nu consider asta o normalitate. în afară de astfel de incidente totul decurge normal, filmez și fotografiez terminalele, deci tot ce trebuie să fac e să mă grăbesc să fac cât mai multe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×