Uniunea Europeană aprobă reducerile de tarife roaming; Vodafone și France Telecom se opun!

918 ori
<b>Uniunea Europeană aprobă reducerile de tarife roaming; Vodafone și France Telecom se opun!</b>Sunt sigur că știți că există țări ale Uniunii Europene în care operatorii aplica tarife absurde pentru serviciile tip roaming. Ei bine, Parlamentul UE are în lucru de câțiva ani un plan de măsuri pentru scăderea acestor tarife, dar în...

Sunt sigur că știți că există țări ale Uniunii Europene în care operatorii aplica tarife absurde pentru serviciile tip roaming. Ei bine, Parlamentul UE are în lucru de câțiva ani un plan de măsuri pentru scăderea acestor tarife, dar în fiecare an operatorii au strâmbat din nas la o asemenea decizie. și iată totuși că ea a venit.

Parlamentarii UE au votat pentru scăderea drastică a tarifelor, iar oficialii Vodafone și France Telecom și-au exprimat deja dezaprobarea cu privire la această măsură. Ideea este că tariful pentru un apel efectuat atunci cand un utilizator se afla într-o țară străină să scadă cu până la 70% în următorii 2 ani. Urmează acum să fie întocmit un plan de reduceri în etape, împreună cu cele 27 de guverne din UE, iar aceste reduceri vor trebui aprobate până în iunie, când expiră actualul set de legi pentru roaming. Ca să vă faceți o idee de ce operatorii protestează, aflați că taxele de roaming le aduc 7% din venit acestora.

E deja cunoscută povestea unui utilizator care vizitează o țară străină, intră pe Internet de exemplu și se trezește cu o factură uriașă la revenirea în țară. La Mobile World Congress în Barcelona, oficialii telefom au acuzat autoritățile europene că privează industria de un capital necesar pentru a face investiții în tehnologii mai rapide. Stephen Richard de la France Telecom a afirmat "Acum este timpul pentru investiții și nu pentru noi regulamente". în ciuda acestor mesaje, Neelie Kroes, comisar european care se ocupă de acest domeniu rămâne pe poziții și spune că operatorii bluffează și că ea ține cu utilizatorul Vodafone, nu cu Vodafone.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×