Avertizare pentru cumpărătorii de Samsung Galaxy Fold: "nu apăsați ecranul prea tare" + alte teste JerryRigEverything (Video)

959 ori
<b>Avertizare pentru cumpărătorii de Samsung Galaxy Fold: "nu apăsați ecranul prea tare" + alte teste JerryRigEverything (Video)</b>Primul telefon pliabil de la Samsung a început să se livreze spre clienți în câteva țări de pe glob și au început să apăra diverse teardown-uri și unboxing-uri. Aflăm și câteva aspecte inedite, precum o avertizare din partea companiei

Primul telefon pliabil de la Samsung a început să se livreze spre clienți în câteva țări de pe glob și au început să apăra diverse teardown-uri și unboxing-uri. Aflăm și câteva aspecte inedite, precum o avertizare din partea companiei sud-coreene cu privire la ecran.

Utilizatorii sunt avertizați să "nu apese ecranul prea tare". Vorbim aici despre un telefon de aproximativ 2000 de dolari, iar Samsung a lansat și un clip tutorial numit "Cum să ai grijă de Galaxy Fold-ul tău". Ți se recomandă să îl atingi ușor când interactionezi cu el, să nu îi pui protecție de ecran. 

În plus, JerryRigEverything i-a făcut deja testul de rezistentă și vedem că telefonul te avertizează încă de la setup că nu e rezistent la apă și praf și că nu trebuie să îi apeși ecranul prea tare. Tot Jerry a încercat să îl îndoaie în direcția greșită și telefonul a rezistat cu brio, având o balama solidă.

Aflăm de la YouTuber și că telefonul se poate totuși zgâria cam ușor, chiar și cu o banală unghie. Și nu prea ai cum să eviți zgârieturile, în lipsa unei protecții... Jerry a mai pus și niște nisip/pământ pe terminal apoi l-a pliat și depliat, văzând totuși că în ciuda certificărilor anti praf, ceva particule au ajuns și sub ecran.

Există și o avertizare să țineți Galaxy Fold departe de carduri de credit și cartele de hotel, care fi afectate de magneții săi speciali de închidere. Se pare că în ciuda modificărilor, mai sunt încă imperfecțiuni ale produsului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×