Samsung Galaxy Fold ajunge în magazinele din Coreea de Sud pe 6 septembrie

991 ori
<b>Samsung Galaxy Fold ajunge în magazinele din Coreea de Sud pe 6 septembrie</b>Samsung Galaxy Fold e gata în sfârşit să ajungă în magazine, după câteva luni de amânare. Cele mai noi zvonuri indică faptul că terminalul pliabil va sosi în magazinele din Coreea de Sud pe 6 septembrie. Iniţial ar fi trebuit ca

Samsung Galaxy Fold e gata în sfârşit să ajungă în magazine, după câteva luni de amânare. Cele mai noi zvonuri indică faptul că terminalul pliabil va sosi în magazinele din Coreea de Sud pe 6 septembrie. Iniţial ar fi trebuit ca terminalul să debuteze prin luna mai, dar probleme găsite de jurnalişti şi YouTuberi au dus la amânarea sa.

Galaxy Fold

Aveau de-a face cu goluri în balama pe unde puteau intra resturi şi scame, dar şi o protecţie de ecran care era prea uşor de scos. Sunt şanse mari ca Samsung să îşi aducă Fold-ul regândit şi la IFA 2019, care începe tot pe 6 septembrie. Surse apropiate de companie afirmă că în prima fază vor fi produse între 20.000 şi 30.000 de unităţi pentru Coreea de Sud.

Telefonul va fi disponibil atât în variante blocate de operatori, cât şi deblocate, iar Samsung poartă discuţii cu 3 companii telecom locale. Preţul ar fi în jur de 1900 de dolari. Urmează apoi lansarea în SUA şi China, unde înregistrările au fost deschise deja, iar apoi vine şi lansarea globală.

Nu e foarte clar dacă Samsung se ţine de planul de a produce 1 milion de unităţi pentru vânzarea globală. Între timp au tot apărut scăpări legate de Galaxy Fold 2, care ar trece la o pliere pe orizontală şi ar putea avea şi protecţie din sticlă pliabilă. Primul Galaxy Fold vine cu ecran Super AMOLED de 7.3 inch, procesor Snapdragon 855 şi stocare UFS 3.0 de 512 GB.

Are şi 12 GB RAM şi un total de 6 camere la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×