Apple sărbătoreşte vânzarea a 1 miliard de modele iPhone, printr-o întrunire specială cu angajaţii

1.402 ori
<b>Apple sărbătoreşte vânzarea a 1 miliard de modele iPhone, printr-o întrunire specială cu angajaţii</b>Iată-ne ajunși și într-un moment istoric - vânzarea a 1 miliard de modele iPhone, produsul care inițial în 2007 avea să schimbe percepția publicului cu privire la termenul smartphone. Descoperim că TIM Cook alături de angajații săi au sărbătorit acest

Am ajuns şi la ziua istorică a vânzării a 1 miliard de modele iPhone şi ea a avut loc chiar înainte ca iPhone-ul să împlinească 10 ani. Apple a sărbătorit acest prag vital printr-o întrunire cu angajaţii şi ne aşteptăm la jubileu şi mai mare pe 9 ianuarie, când se împlineşte deceniul de când a fost anunţat primul handset al companiei.

Totul pornea la drum într-o zi friguroasă de ianuarie, atunci când Steve Jobs oferea un keynote legendar, ce avea să schimbe universul telecom pe vecie. La acea vreme debuta un terminal cu ecran de 3.5 inch, cu rezoluţie de 320 x 480 pixeli şi cameră principală de 2 MP, dar unul ce avea să se transforme într-un bulgăre de zăpadă ce a zdrobit companii ca BlackBerry sau Palm, dar şi OS-uri ca Windows Phone.

Însuşi conceptul de "app", aplicaţie şi miliardele de dolari învârtite în această industrie îşi datorează existenţa lui iPhone şi ulterior şi iOS. Miliardul de modele vândute se atinge într-un univers în care telefoanele Android domină piaţa şi un al treilea jucător periculos nu pare să aibă sorţi de izbândă. Symbian a dispărut între timp, BlackBerry, Windows Phone şi Palm OS sunt practic istorie şi nu se vede vreo perspectivă pentru vreun rival.

Acest prag e atins pe fondul unor scăderi de vânzări de modele iPhone, după o plafonare evidentă a pieţei smartphone, care afectează toate modelele, mici şi mari, ieftine şi scumpe. Vă puteţi imagina cum se va fi schimbat lumea atunci când Apple va ajunge la 2 miliarde de telefoane vândute?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×