Bate la tobe cu Nokia N95!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.540 ori
<b>Bate la tobe cu Nokia N95!</b>Dupa ce v-am aratat cum puteti canta la pian si chitara pe iPhone, sau chiar la mai multe instrumente, in stil iBand, iata ca a venit momentul sa punem un N95 "la treaba", folosindu-l pe post de set de tobe. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a vedea...

Dupa ce v-am aratat cum puteti canta la pian si chitara pe iPhone, sau chiar la mai multe instrumente, in stil iBand, iata ca a venit momentul sa punem un N95 "la treaba", folosindu-l pe post de set de tobe. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a vedea un Nokia N95 devenind instrumentul ideal pentru un tobosar.

Asier Arranz este developerul seriei de aplicatii Niime, bazate pe accelerometre, printre care se numara si NiiMe Drums. Aceasta din urma permite utilizatorului unui Nokia N95 sa "bata la tobe" cu telefonul, ca si cum ar folosi betele unui tobosar si totul cu ajutorul acelerometrului telefonului. Dupa cum puteti vedea si in clipul video atasat articolului, sunetele redate sunt destul de realiste, desi persoana care testeaza aplicatia nu este chiar cel mai stralucit tobosar.

Compozitiile spontane pentru toba pot fi ascultate apoi pe PC, mixate, integrate in melodii, dupa dorinta utilizatorului. Practic, cu un Nokia N95 si cu un iPhone am putea organiza un concert in toata regula, cu conditia sa dispunem de softurile necesare. Acum ramane doar sa asteptam lansarea aplicatiei, fie comercial, fie gratuit, pe Internet.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×