Telefonul Elektrobit suporta conectivitate prin satelit si soseste in 2009

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.238 ori
<b>Telefonul Elektrobit suporta conectivitate prin satelit si soseste in 2009</b>Telefoanele cu suport pentru conectivitate prin satelit sunt definite de dimensiunile lor mari, antene uriase si un pret pe masura. Iata ca producatorul Elektrobit este gata sa produca un astfel de terminal, fara defectele anterior mentionate si facandu-l...

Telefoanele cu suport pentru conectivitate prin satelit sunt definite de dimensiunile lor mari, antene uriase si un pret pe masura. Iata ca producatorul Elektrobit este gata sa produca un astfel de terminal, fara defectele anterior mentionate si facandu-l accesibil pentru publicul de masa.

Handsetul ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional si va fi bazat pe o retea de sateliti ce poarta numele de TerreStar si nu a fost lansata inca. Pe lista de specificatii a telefonului din imaginea de mai sus regasim suport HSDPA, WiFi, Bluetooth, slot pentru carduri microSD, o camera de 3 megapixeli si sistem de control vocal. Pretul terminalului nu a fost anuntat inca, dar reprezentantii Elektrobit afirma ca telefonul va fi destul de accesibil la acest capitol.

Vom vedea handsetul produs de Elektrobit pe piata in 2009, ca semn al faptului ca telefoanele-satelit de alta data nu mai sunt la moda. Asociem aceste terminale cu gadgeturi de mari dimensiuni, folosite de obicei de catre soldati, jurnalisti sau persoane bogate, in cele mai bizare locuri de pe Pamant, de la Antarctica pana la un teatru de razboi din Afghanistan. Ei bine, acum vom telefona de oriunde de pe glob, cu un semnal decent prin intermediul telefonului Elektrobit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×