Bird estimeaza pierderi in prima jumatate a anului

1.683 ori
<b>Bird estimeaza pierderi in prima jumatate a anului</b>Producatorul de produse de comunicatii mobile Ningbo Bird, estimeaza pierderi pentru companie sa in prima jumatate a acestui an. In anuntul sau, Bird a declarat ca din cauza competitiei acerbe de pe piata si a structurii simplificate a produsului sau,...

Producatorul de produse de comunicatii mobile Ningbo Bird, estimeaza pierderi pentru companie sa in prima jumatate a acestui an.

In anuntul sau, Bird a declarat ca din cauza competitiei acerbe de pe piata si a structurii simplificate a produsului sau, compania va inregistra o pierdere in primele sase luni ale acestui an conform contabilitatii preliminare primite de la departamentul financiar.

In aceeasi perioada in 2006, Bird a inregistrat un profit net de 31.2 milioane, in timp ce raportul primului trimestru din 2007 arata un profit net de 19.327.

Ningbo Bird este o companie de inalta tehnologie infiintata in Octombrie 1992, si recunoscuta de Ministerul Stiintelor si Tehnologiei si de Academia de Stiinte din China. Cu sediul la Fenghua, Provincia Zhejiang, Bird este listata la bursa de valori din China. Fiind una dintre cele mai mari companii de telefonie mobila, Bird produce in special telefoane mobile, PDA-uri si echipament de sistem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×