Probleme pentru maşina Apple: firma din Cupertino concediază zeci de angajaţi asociaţi lui Project Titan

1.243 ori
<b>Probleme pentru maşina Apple: firma din Cupertino concediază zeci de angajaţi asociaţi lui Project Titan</b>Lansarea noilor modele iPhone de săptămâna trecută a fost primită cu mult entuziasm de către public, dar se pare că gigantului din Cupertino nu îi merg toate ca pe roate. Unul dintre proiectele la care Apple lucrează de ceva vreme, și anume cel al dezvolt

Dacă lansarea lui iPhone 7 şi iPhone 7 Plus a fost primită cu destul de mult entuziasm, nu chiar toate proiectele Apple merg la fel de bine. Spre exemplu Project Titan, cel asociat unui prim automobil al firmei din Cupertino s-ar fi lovit de un blocaj. Aparent, Apple a şi început să concedieze angajaţi asociaţi acestei iniţiative.

Totul vine pe fondul reorientării segmentului spre tehnologii de condus autonom, mai degrabă decât spre un automobil complet nou. Aceasta mutare a început după ce veteranul Apple, Bob Mansfield a preluat frâiele Project Titan în iulie. Apple nu e singurul gigant tech care lucrează la produse self driving, Google operând în aceeaşi zonă de mai bine de 6 ani, iar Uber şi Tesla sunt de asemenea cunoscute pentru proiecte similare.

Ţinta de livrare a unui produs modern auto era 2020 pentru Apple, dar a fost mutată recent în 2021 şi credem că va mai suferi amânări. Concedierile angajaţilor vin ca parte a unui "reboot" al întregii iniţiative, iar şansele să vedem o maşină sunt mici, mai ales că discuţiile Apple cu BMW şi alţi parteneri germani au eşuat cu săptămâni în urmă.

La ultima verificare, echipa Titan avea în jur de 1000 de angajaţi, dar acum suspectăm că e cu mult mai mică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×