Noi imagini cu iPhone, noi functii?

1.298 ori
<b>Noi imagini cu iPhone, noi functii?</b>Se pare ca aplicatia Google Maps, inclusa in mult-asteptatul iPhone ar fi fost imbunatatita cu cateva iconuri destul de utile, conform ultimelor informatii. Iconurile "sageata sus-jos" si "masina privita din fata" din imaginea de mai sus ne fac sa credem...

Se pare ca aplicatia Google Maps, inclusa in mult-asteptatul iPhone ar fi fost imbunatatita cu cateva iconuri destul de utile, conform ultimelor informatii.

Iconurile "sageata sus-jos" si "masina privita din fata" din imaginea de mai sus ne fac sa credem ca demo-ul prezentat de Steve Jobs in ianuarie nu ne demonstrase toate functiile aplicatiei cu care este dotat telefonul de la Apple. Evident, suspansul creste, iar compania care a creat iPhone a vrut sa pastreze detaliile importante pentru mai tarziu.

Oare acele sageti indica directia, iar iconul cu masina ne da indicatii despre trafic? Suna destul de plauzibil, desi exista pareri cum ca “sagetile” ar fi de fapt un cutit si o furculita, indicand un restaurant pe harta. Google Maps este solutia completa pentru navigatie, inclusa in iPhone, in acest caz. La urma urmei, sa privesti o harta si imagini din satelit este ceva util, dar o solutie completa de navigatie ar fi si mai  buna pentru cei ce doresc sa isi cheltuiasca banii pe iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×