BKAV BPhone este lansat oficial în Vietnam; prețurile pentru acest model pornesc de la 458$ (Video)

1.161 ori
<b>BKAV BPhone este lansat oficial în Vietnam; prețurile pentru acest model pornesc de la 458$ (Video)</b>&Icirc;n luna ianuarie aflam despre un smartphone destul de interesant originar din Vietnam, și anume BPhone, telefon care tocmai ce a fost lansat oficial. Acest terminal sosește &icirc;n variante de 16, 64, sau 128 GB, cu precizarea că modelul din...

În luna ianuarie aflam despre un smartphone destul de interesant originar din Vietnam, și anume BPhone, telefon care tocmai ce a fost lansat oficial. Acest terminal sosește în variante de 16, 64, sau 128 GB, cu precizarea că modelul din urmă cu 128 GB sosește cu o carcasă din aur de 24K.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, ne uităm la un smartphone cu display Full HD de 5 inch ce oferă o densitate a pixelilor de 441ppi, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM LPDD3, și baterie de 3.000 mAh.

BKAV Bphone sosește cu senzor foto principal de 13 megapixeli, o cameră selfie de 5 megapixeli și conectivitate 4G LTE. Telefonul proaspăt lansat aduce o carcasă uni-body cu ramă metalică și spate din sticlă, detalii ce contribuie la oferirea unui look mai premium. Deși nu avem informații complete despre dimensiunile telefonului, se remarcă că grosimea acestuia este una destul de generoasă.

BKAV BPhone

Aflăm că BKAV Bphone rulează Android 5.0 Lollipop, și faptul că prețul versiunii cu 16 GB de stocare este de 458$, în timp ce modelul cu 64 GB va costa aproximativ 600$. Nu în ultimul rând, descoperim că varianta cu ramă din aur de 24K va fi comercializată la un preț uriaș de 925$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×