Gionee Elife E8 fotografiat lângă Gionee Elife S7 şi gata de lansare

964 ori
<b>Gionee Elife E8 fotografiat lângă Gionee Elife S7 şi gata de lansare</b>Gionee Elife E8 are toate şansele să fie terminalul flagship al celor de la Gionee pe acest an, deşi compania ar mai putea avea c&acirc;teva modele interesante pregătite pentru lansare p&acirc;nă la final de 2015. &Icirc;nainte de debutul sau la...

Gionee Elife E8 are toate şansele să fie terminalul flagship al celor de la Gionee pe acest an, deşi compania ar mai putea avea câteva modele interesante pregătite pentru lansare până la final de 2015. Înainte de debutul sau la Beijing luna viitoare, vedem azi o imagine nouă cu acest smartphone.

El este fotografiat împreună cu Gionee Elife S7, model înrudit cu Allview X2 Soul Pro care a primit recent o recenzie de la noi. Elife E8 este terminalul gri din imagine, cel cu corp metalizat şi grila a difuzorului în spate şi nu jos. Camera sa principală ar urma să aibă o rezoluţie de 23 MP conform zvonurilor, iar sub ea se afla un scanner de amprente.

Designul se potriveşte cu scăpările pe care le-am văzut în ultima vreme şi pare destul de real. E8 ar urma să fie un phablet, cu ecran Quad HD de 6 inch, procesor octa core MediaTek MT67965, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus o baterie de 3250 mAh. Mai multe informaţii vor fi dezvăluite pe 10 iunie, inclusiv preţul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×