Panoul spate destinat lui iPhone 7 este fotografiat în China; vedem și posibilul ambalaj de retail

1.912 ori
<b>Panoul spate destinat lui iPhone 7 este fotografiat în China; vedem și posibilul ambalaj de retail</b>Cu toate că este puțin cam devreme să vedem fotografii reale cu iPhone 7, iată că acestea există. Direct din China sosește astăzi o imagine cu ce pare a fi panoul spate destinat noului flagship Apple, un telefon a cărui lansare este programată pentru luna

Cu toate că este puțin cam devreme să vedem imagini reale cu iPhone 7, iată că acestea își fac apariția pe web. Vorbim despre o serie de fotografii proaspăt sosite din China ce ne prezintă panoul spate destinat acestui produs, smartphone a cărui lansare oficială se va întâmpla abia peste aproximativ 3 luni.

Se remarcă noul setup al benzilor din plastic pentru antene, dar și prezența unui orificiu special lângă camera foto. Acesta ar putea fi cel mai probabil un senzor pentru corecția culorii, sau de ce nu, poate chiar un telemetru laser ce ajută la focalizarea mult mai rapidă a subiecților fotografiați.

Odată cu aceste materiale vedem și o fotografie cu ce pare a fi ambalajul de retail destinat lui iPhone 7, cutie pe care se observă inscripția iPhone 7 și faptul că avem varianta rose gold cu 64 GB memorie internă. Revenind totuși la fotografiile ce prezintă carcasa produsului, nu putem să nu luăm în calcul și posibilitatea ca această componentă să fie realizată pe baza schițelor din ultima vreme, și nu una reală.

Dacă într-adevăr acesta va fi design-ul final ales de către Apple pentru noul smartphone, vom afla pe măsură ce data de lansare se apropie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×