Black Friday 2015: QuickMobile vine cu o reducere de 600 lei pentru smartphone-ul iPhone 6s

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 317 ori
<b>Black Friday 2015: QuickMobile vine cu o reducere de 600 lei pentru smartphone-ul iPhone 6s</b>Deși era greu de crezut că acest lucru se va &icirc;nt&acirc;mpla, iată că smartphone-ul iPhone 6s &icirc;n varianta cu 16 GB de stocare, are parte de o reducere cu ocazia sărbătorii Black Friday. QuickMobile este retailerul ce afișează un...

Deși era greu de crezut că acest lucru se va întâmpla, iată că smartphone-ul iPhone 6s în varianta cu 16 GB de stocare, are parte de o reducere cu ocazia sărbătorii Black Friday. QuickMobile este retailerul ce afișează un discount de 600 lei pentru acest model ce sosește cu sistemul de operare iOS 9 la pachet.

Pe lângă noul procesor și chip-ul de 2 GB RAM, iPhone 6s ne-a adus și un ecran cu tehnologia 3D Touch, modalitate prin care device-ul poate face diferența între diferitele niveluri de presiune ale apăsărilor noastre. Astfel, putem deschide meniuri secundare pentru unele aplicații, sau intra într-un mod preview pentru mail-uri.

În acest moment, QuickMobile vinde smartphone-ul iPhone 6s cu 16 GB memorie internă la un preț de 2.999 lei. Tot pe site-ul magazinului putem găsi o gamă largă de accesorii pentru acest device, de la baterii externe, carcase, și până la boxe portabile. Puteți plasa o comandă chiar de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×