BlackBerry 10 OS se află În teste acum la peste 50 de operatori; Platforma Începe să sune bine!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.174 ori
<b>BlackBerry 10 OS se află În teste acum la peste 50 de operatori; Platforma Începe să sune bine!</b>De-a lungul ultimelor luni am asistat la un număr destul de mare de prezentări ale lui BlackBerry OS 10, plus device-uri cu acest OS care au ajuns pe web prematur. Acum că ne apropiem de finalul anului, ne apropiem și de momentul în care va debuta...

De-a lungul ultimelor luni am asistat la un număr destul de mare de prezentări ale lui BlackBerry OS 10, plus device-uri cu acest OS care au ajuns pe web prematur. Acum că ne apropiem de finalul anului, ne apropiem și de momentul în care va debuta platforma și terminalele quad core și dual core asociate. între timp hai să vedem cum a evoluat sistemul de operare și în ce stadiu e.

Research in Motion afirma că se afla în faza de testare a operatorilor pentru acest OS și nu mai puțin de 50 de operatori sunt implicați în testarea sa. Primele terminale BlackBerry 10 urmează să se lanseze în trimestrul 1 din 2013, ceea ce e mare păcat, pentru că se ratează sezonul de sărbători și RIM intra într-o perioadă stearpă, la capitolul cumpărături. Terminalul cel mai des scăpat pe web este cel L Series, zis și London, un model care are mereu carcasa acoperită, pentru a proteja și secretiza designul.

Acest model va fi strict unul full touch, fără tastatura fizică și va fi urmat de o versiune cu tastatura glisantă, după cum afirma zvonurile. Printre îmbunătățirile aduse de RIM recent OS-ului se număra funcția Time Warp, care nu lasă camera să facă poze dacă subiectul are ochii închiși. Apoi funcțiile de calendar și program zilnic au fost integrate în lockscreen și sistemul de text predictiv al tastaturii virtuale a evoluat și mai mult și este disponibil în multiple limbi străine.

Va reuși BB 10 să "fure" destulă cota de piață de la Android și iOS încât să conteze în bătălia pentru locul 3 cu Windows Phone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×