BlackBerry Hamburg apare într-o primă imagine; este într-adevăr un rebranding pentru Alcatel Idol 4

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.489 ori
<b>BlackBerry Hamburg apare într-o primă imagine; este într-adevăr un rebranding pentru Alcatel Idol 4</b>Odată cu sosirea unei certificări din partea WiFi Alliance aflam că smartphone-ul BlackBerry Hamburg va fi doar un rebranding pentru modelul Alcatel Idol 4 - detaliu ce astăzi se confirmă. O fotografie cu viitorul smartphone al canadienilor poposește acum

Aflam în urmă cu ceva timp prin intermediul unei certificări WiFi Alliance, faptul că BlackBerry Hamburg ar urma să fie doar un rebranding pentru Alcatel Idol 4 - informație care astăzi se confirmă mulțumită unei fotografii ce popoposește pe web. Deși vedem aici doar panoul spate al acestui device, este clar că avem de-a face cu un model Idol 4 asupra căruia este pus logo-ul companiei canadiene.

De asemenea, sursa din spatele acestei imagini ne indică faptul că numele real al viitorului smartphone va fi BlackBerry Neon. Ținând cont de spusele CEO-ului, John Chen, ar urma să primim informații oficiale despre acest dispozitiv chiar luna viitoare, unul ce ar putea fi lansat simultan cu un alt produs care se va afla la rândul său în categoria mid-range.

Ca specificații hardware, BlackBerry Hamburg/NEON, va sosi cu display Full HD de 5.2 inch, cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.7 GHz și cu un chip grafic Adreno 405. La pachet se va mai regăsi o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor selfie de 8 megapixeli cu bliț LED și o pereche de difuzoare stereo. Posibil ca și varianta BlackBerry să fie oferită pe piață în versiuni cu 2 sau 3 GB RAM. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×