BlackBerry Hamburg apare într-o primă imagine; este într-adevăr un rebranding pentru Alcatel Idol 4

1.578 ori
<b>BlackBerry Hamburg apare într-o primă imagine; este într-adevăr un rebranding pentru Alcatel Idol 4</b>Odată cu sosirea unei certificări din partea WiFi Alliance aflam că smartphone-ul BlackBerry Hamburg va fi doar un rebranding pentru modelul Alcatel Idol 4 - detaliu ce astăzi se confirmă. O fotografie cu viitorul smartphone al canadienilor poposește acum

Aflam în urmă cu ceva timp prin intermediul unei certificări WiFi Alliance, faptul că BlackBerry Hamburg ar urma să fie doar un rebranding pentru Alcatel Idol 4 - informație care astăzi se confirmă mulțumită unei fotografii ce popoposește pe web. Deși vedem aici doar panoul spate al acestui device, este clar că avem de-a face cu un model Idol 4 asupra căruia este pus logo-ul companiei canadiene.

De asemenea, sursa din spatele acestei imagini ne indică faptul că numele real al viitorului smartphone va fi BlackBerry Neon. Ținând cont de spusele CEO-ului, John Chen, ar urma să primim informații oficiale despre acest dispozitiv chiar luna viitoare, unul ce ar putea fi lansat simultan cu un alt produs care se va afla la rândul său în categoria mid-range.

Ca specificații hardware, BlackBerry Hamburg/NEON, va sosi cu display Full HD de 5.2 inch, cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.7 GHz și cu un chip grafic Adreno 405. La pachet se va mai regăsi o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor selfie de 8 megapixeli cu bliț LED și o pereche de difuzoare stereo. Posibil ca și varianta BlackBerry să fie oferită pe piață în versiuni cu 2 sau 3 GB RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×