Smartphone-ul BlackBerry Hamburg ar putea fi doar un rebranding pentru Alcatel Idol 4

2.221 ori
<b>Smartphone-ul BlackBerry Hamburg ar putea fi doar un rebranding pentru Alcatel Idol 4</b>Un zvon ce circulă în presa online de ceva timp este și cel care face referire la faptul că BlackBerry pregătește lansarea a două noi terminale mid-range, printre acestea numărându-se și modelul cu numele de cod Hamburg. Prin intermediul unei certificari

De ceva timp există în presă și zvonuri potrivit cărora compania canadiană BlackBerry pregătește noi terminale mid-range, unul dintre ele fiind modelul cunoscut sub numele de cod Hamburg. Astăzi sosește o informație interesantă cu privire la acest device, și asta prin intermediul unei certificări primite de telefon din partea agenției Wi-Fi Alliance.

Ei bine, s-ar părea că BlackBerry Hamburg va fi doar un rebranding pentru smartphone-ul Alcatel Idol 4. Certificarea de față primită pentru un handset numit TCL DTEK-50, ne oferă un indiciu cu privire la faptul că într-adevăr este vorba despre un rebranding pentru produsul mai sus menționat. Indiciul de aici constă în denumirea DTEK din componența numelui, denumire ce este purtată și de o aplicație de securitate regăsită pe BlackBerry Priv.

Pe deasupra, numărul de serie purtat de smartphone-ul certificat de către Wi-Fi Alliance este STH100-2, în timp ce numărul de serie purtat de BlackBerry Priv este STV100-1. Așadar, ne putem aștepta ca BlackBerry Hamburg să ne aducă un display FHD de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 617 de 1.7 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare alături de un slot microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×