BlackBerry Oslo îşi face apariţia în noi fotografii hands on, pare un fel de Passport "lite"

1.204 ori
<b>BlackBerry Oslo îşi face apariţia în noi fotografii hands on, pare un fel de Passport "lite"</b>A trecut ceva vreme de c&acirc;nd BlackBerry a dat semne că ar pregăti un terminal mobil nou, dar iată că azi luăm contact cu modelul BlackBerry Oslo, pe care &icirc;l vedeţi mai jos. El şi-a făcut apariţia pe web prin intermediul fotografiilor...

A trecut ceva vreme de când BlackBerry a dat semne că ar pregăti un terminal mobil nou, dar iată că azi luăm contact cu modelul BlackBerry Oslo, pe care îl vedeţi mai jos. El şi-a făcut apariţia pe web prin intermediul fotografiilor hands on de mai jos.

Aparent el ar fi adresat unui public cu buget mai redus decât cumpărătorii de modele Passport, iar handsetul poate un fel de BlackBerry Passport "lite". La interior se afla cam aceleaşi dotări, printre care şi procesorul Snapdragon 801 de 2.2 GHz, o cameră de 13 megapixeli şi 3 GB RAM, plus o baterie de 3450 mAh. Se schimbă totuşi puţin designul, care implică acum o rama din oţel inoxidabil şi o zonă din plastic argintiu.

BlackBerry Oslo

BlackBerry Oslo e destinat pieţei europene şi Orientului Mijlociu, dar ar putea sosi şi în China, ca o versiunea locală de Passport. La capitolul software avem parte de BlackBerry OS 10.3.2, iar revenind puţin la design, terminalul vine cu o textură cauciucată a spatelui, similară cu modelele Z3 şi Leap. Aşteptaţi-vă la alte scăpări în zilele viitoare.

BlackBerry Oslo îşi face apariţia în noi fotografii hands on, pare un fel de Passport "lite"

Camera lui BlackBerry Oslo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×