Elephone P7000 testat în condiţii extreme: disecat și îndoit în fața camerei (Video)

1.945 ori
<b>Elephone P7000 testat în condiţii extreme: disecat și îndoit în fața camerei (Video)</b>Elephone P7000 este unul dintre telefoanele chinezeşti cel mai acoperite de Mobilissimo.ro &icirc;n ultima lună, datorită raportului său incredibil specificaţii versus preţ. Cu un număr uriaş de persoane &icirc;nscrise pentru a comanda un astfel...

Elephone P7000 este unul dintre telefoanele chinezeşti cel mai acoperite de Mobilissimo.ro în ultima lună, datorită raportului său incredibil specificaţii versus preţ. Cu un număr uriaş de persoane înscrise pentru a comanda un astfel de device, toate lumea se întreabă la ce capitole s-a făcut rabat la calitate. Ei bine, testele de mai jos dau răspunsul.

Se pare că testele au fost realizate de canalul YouTube IXtutor, care a şi disecat telefonul. Avem de-a face aici cu un smartphone cu ecran de 5.5 inch, procesor MediaTek MT6752, 3 GB RAM şi o cameră cu senzor Sony IMX214, acelaşi de pe Oppo Find 7 şi OnePlus One. P7000 costă de obicei 230 de dolari, dar a existat la un moment dat acea promoţie incredibilă cu preţ de 160 de dolari.

Remarcăm din start faptul că acest model are un design destul de subțire, o ramă metalică şi un capac spate care e greu de înlăturat. Telefonul e uşor de îndoit, fără prea mare efort din partea testerului. Ca la multe alte telefoane moderne avem două seturi de orificii pentru difuzoare, dar doar un singur difuzor integrat. Dezasamblarea pare a se realiza destul de uşor, mai ales că nu se face abuz de şuruburi sau lipici.

La interior se află foarte mult plastic, iar componentele alese sunt unele ieftine, evident. Cum vi se pare acest smartphone acum, după aceste teste?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×