Bloomberg: Noul smartphone Samsung din seria Galaxy S va dispune de un display mai mare și mult mai clar

789 ori
<b>Bloomberg: Noul smartphone Samsung din seria Galaxy S va dispune de un display mai mare și mult mai clar</b>Din câte știm până în acest moment, cei de la Samsung vor lansa un nou device din seria Galaxy S cu o diagonală a display-ului de 5.2 inch, ce va afișa imagini mult mai clare față de versiunea curentă Galaxy S4. &nbsp; Acesta va dispune pe...

Din câte știm până în acest moment, cei de la Samsung vor lansa un nou device din seria Galaxy S cu o diagonală a display-ului de 5.2 inch, ce va afișa imagini mult mai clare față de versiunea curentă Galaxy S4.

Acesta va dispune pe lângă noul display de mari dimensiuni, de o baterie și de o cameră foto îmbunătățită. De asemenea, odată cu lansarea lui Galaxy S5 va fi prezentat și un nou smartwatch Galaxy Gear. Compania Samsung ar putea lansa pe piață noul flagship la un preț mai scăzut față de generațiile precedente.

Sui Jung In, un purtător de cuvânt al companiei coreene Samsung a refuzat să comenteze cu privire la specificațiile noului device ce va fi lansat pe 24 februarie în cadrul evenimentului Unpacked 5. Printre zvonurile anterioare se număra și posibilitatea ca Galaxy S5 să dispună de un senzor pentru retină sau un scanner pentru amprente digitale.

Odată cu acest raport realizat de Bloomberg, aflăm și statisticile de vânzări pentru Galaxy S4. Acesta a fost vândut în 63.5 milioane de unități încă de la lansarea din aprilie 2013, potrivit unei medii ce a rezultat din datele celor 3 analiști chestionați de Bloomberg. De asemenea, vânzările lui Galaxy S3 au fost de aproximativ 65.6 milioane de unități.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×