HTC M8 ar putea fi numit “All the new One”; acesta va sosi pe gri, argintiu și gold (zvon)

1.191 ori
<b>HTC M8 ar putea fi numit &ldquo;All the new One”; acesta va sosi pe gri, argintiu și gold (zvon)</b>Din câte se pare, HTC nu va utiliza numele One+ pentru succesorului flagship-ului HTC One de anul trecut. Denumirea &ldquo;One+&rdquo; este în prezent o marcă înregistrată a brandului Oppo, iar directorul executiv Pete Lau, a declarat pe pagina...

Din câte se pare, HTC nu va utiliza numele One+ pentru succesorului flagship-ului HTC One de anul trecut. Denumirea “One+” este în prezent o marcă înregistrată a brandului Oppo, iar directorul executiv Pete Lau, a declarat pe pagina personală de Google+, faptul că va acționa în instanță în cazul în care compania taiwaneză va folosi acest nume.

în cursul acestei zile, contul de twitter @evleaks a postat o serie de informații despre faptul că HTC va abandona numele One+, folosind în schimb denumirea “The All New One”, ce s-ar traduce într-un nume foarte neinspirat - Noul HTC One.

De asemenea, odată cu aceste postări, aflăm și că acest flagship va fi disponibil încă de la lansare în 3 variante de culoare: gri, argintiu și gold. Cu toate aceste zvonuri cu privire la numele oficial al lui HTC M8, s-ar putea ca el să fie numit pur și simplu HTC One 2014. Rămâne de văzut ce nume va purta acest nou flagship pe data de 25 martie, zi în care HTC are programat un eveniment de presă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×