Apple brevetează căștile earbuds cu senzori pentru fitness Încorporați

534 ori
<b>Apple brevetează căștile earbuds cu senzori pentru fitness Încorporați</b>Se pare că cei de la Apple au pregătit o nouă invenție pentru iubitorii sportului și a muzicii, domenii ce vor fi combinate în noul produs, și anume: căștile earbuds cu senzori fitness încorporați. De asemenea, acestea vor putea prezice chiar...

Se pare că cei de la Apple au pregătit o nouă invenție pentru iubitorii sportului și a muzicii, domenii ce vor fi combinate în noul produs, și anume: căștile earbuds cu senzori fitness încorporați. De asemenea, acestea vor putea prezice chiar și un posibil atac de cord.

Acest sistem de prezicere al unui atac de cord ar funcționa foarte bine, mai ales datorită faptului că din ce în ce mai multe persoane ascultă muzică prin intermediul căștilor oriunde s-ar afla. De asemenea, căștile vor putea măsura temperatura, ritmul cardiac, nivelul de transpirație și multe altele.

Brevetul cu pricina se numește “Sports monitoring system for headphones, earbuds and/or headsets” și a fost depus încă din 2007. Pe lângă funcțiile amintite mai sus, căștile Apple vor putea integra un accelerometru pentru o colecție precisă a datelor despre deplasare. Din păcate, acest brevet nu dezvăluie atât de multe pe cât ne așteptam. Rămâne de văzut dacă acest concept va ajunge realitate într-un viitor apropiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×